Hard bezig met voorbereiden van de cursus!

In 2024 gaan we in het voorjaar een cursus organiseren. Zorgmedewerkers van Odion en trainers van Crossfit Castricum gaan samen het traject beginnen om Sport Care Plus coaches te worden. Wij hebben nog wat plannen om de cursus weer tip top in orde te maken!

Cursuslocatie

De vorige cursus gaven wij bij tennisvereniging de Voetel. Dit was een mooie locatie, met een sportzaal en een vergaderruimte. Maar voor deze editie gaan we in samenwerking met de Crossfit kijken of het mogelijk is om de cursusdagen daar te organiseren. Hier beschikken we toch over wat meer ruimte en materialen. We zijn weer ontzettend benieuwd hoe deze nieuwe locatie gaat bevallen!

Tot nog toe veranderd elk jaar de locatie van de cursus. Steeds zoeken we naar een plek die beter aansluit bij de behoefte van de trainers en de cursisten. Voor volgend jaar zit er mogelijk zelfs een eigen cursuslocatie in het verschiet!

De inhoud van de cursus

Tijdens elke cursusronde houden we bij wat wel en niet werkt. De feedback van de cursisten, maar ook van onszelf, verwerken we weer in de volgende cursus. Dit zijn vaak wat puntjes op de i, denk aan:

  • Tijdsmanagement
  • Opdrachten
  • Rollenspellen
  • Welke ervaringsdeskundigen aanwezig zijn
  • Sluit de theorie goed aan bij de praktijk

De grove structuur van de cursus blijft hetzelfde, ook aan de methode gaat niks veranderen. Maar elke cursusronde leren we weer nieuwe dingen over het geven van de cursus. Ook dit jaar gaan we weer de ervaringen van de vorige cursus gebruiken om deze cursus nóg beter te maken!

Startdatum

Vooralsnog staat de cursus gepland om te starten op 6 mei. Dat geeft ons nog een kleine twee maanden om alles gereed te maken! Voordat we de datum definitief kunnen bevestigen wachten we nog op een laatste akkoord vanuit de betrokken organisaties. We houden jullie op de hoogte.

Lijkt het je nou ook wat om mee te doen aan de cursus? Meld je aan voor een volgende cursusronde via deze pagina: