Voor wie

Voor iedereen die sport en beweging mogelijk wil maken voor mensen met een beperking

Iedereen die wil sporten met de doelgroep

  • Mantelzorgers
  • Leken die een carri√®reswitch willen maken
  • Sportprofessionals
  • Zorgprofessionals

In de basiscursus leer je alles wat je moet weten om aan de slag te gaan met verschillende doelgroepen met de Sport Care Plus-methode.

Organisaties

Werk je bij een zorg- of sportorganisatie en spreekt deze methode je aan? Neem contact met ons op via ons contactformullier. Samen kunnen we bespreken wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen.

De cursus is interessant voor mensen vanuit allerlei werkvelden. Mensen zonder sport of zorgervaring, mensen die uit de sport- of zorgsector komen, voor allemaal valt er iets te halen uit de cursus tot Sport Care Plus coach. Tijdens de cursus doorloop je een gezamenlijk leertraject. Door de diverse achtergronden van de deelnemers komen er interessante discussies op gang. De ene deelnemer weet namelijk veel van sportbegeleiding, de andere deelnemer weet veel over de omgang met de doelgroepen.

Je leert niet alleen van de trainers maar ook van elkaar! 

Tijdens de cursus ga je leren hoe je de Sport Care Plus methode toepast, hoe je een sportprogramma opstelt en uitvoert, maar ook hoe je omgaat met de doelgroepen. Wil je meer informatie over de inhoud van de cursus? Lees dan op deze pagina verder.