Het team

Maak kennis met de initiatiefnemers en bestuursleden van Sport Care Plus

Ron Hof

Initiatiefnemer

Sport Care Plus BV

Sociaal ondernemer en initiatiefnemer van Sport Care Plus. Ron is naast zijn betrokkenheid bij SCP ook directeur van More Than Gifts, een bedrijf dat zich richt op kerstpakketten en kerstmarkten voor bedrijven. Hiernaast is Ron zelf ook veel aan het sporten, duursporten, maar ook tennis en voetbal staan in zijn wekelijkse schema.

Patrick Rupsam

Initiatiefnemer en trainer

Sport Care Plus is begonnen bij het werk dat Patrick al 19 jaar doet in de sportzorg. Hij is eigenaar van de sportzorgorganisatie Hattrick Zorg, waarmee Sport Care Plus nauw samenwerkt. Als trainer van de cursus verrijkt Patrick de stof met zijn oneindige voorraad aan praktijkvoorbeelden. 

Linda Sierkstra

Bestuurder en trainer

Stichting Sport Care Plus

Als medisch antropoloog is Linda betrokken bij het ontwikkelen van de Sport Care Plus methode door kwalitatief onderzoek bij Hattrick Zorg. Hiernaast is zij betrokken bij de verdere ontwikkeling van de organisatie. Momenteel werkt ze ook in de sportzorg met een aantal cliënten. Zelf is zij graag in de sportschool te vinden en heeft ze meerdere cursussen in sport, coaching en gezondheid afgerond.

Tineke Visser

Bestuurder en trainer

Stichting Sport Care Plus

Tineke werkt momenteel als consulent cliëntondersteuner bij MEE Amstel en Zaan. Hiernaast gebruikt ze haar personal training skills als sportzorgmedewerker. Als sporter haalt ze haar energie uit duursporten, met name zwemmen en fietsen, maar draait ze haar hand niet om voor een periode krachttraining lekker voor de variatie.

Rem Pronk

Voorzitter

Stichting Sport Care Plus

Docent van de HvA en opleidingscoördinator van de opleiding Sport Management en Ondernemen (SM&O). Geeft verschillende vakken zoals economie, ondernemen en financieel management. Naast zijn werk als docent heeft Rem een eigen organisatie, Albatros, waar hij sport en recreatieavtiviteiten inzet voor teambuilding.

Carel Kuijper

Raad van toezicht

Stichting Sport Care Plus

Carel is directeur van Aad de Wit verhuizingen. Maar daarnaast is hij ook sociaal ondernemer en fanatiek sporter. Zo is hij onder andere ook medeoprichter van Geef Onderwijs, een startup op het gebied van fundraisen voor scholen, sociale cohesie en participatie.