Hier begon het allemaal de inspiratie voor de Sport Care Plus methode, de halve marathon van New York! Lees alles over Dennis zijn enorme prestatie!

40 km wandelen over het strand! Het team van Hattrick Zorg liepen in 2021 een lange strandwandeltocht. Alle deelnemers hadden een eigen doel.

Bergtocht in Oostenrijk! Het team van Hattrick Zorg maakte een wandeltocht door de bergen in Oostenrijk, lees alles over hun avontuur!

Sjoerd gaat voor de 200 meter borstcrawl! Dat is 4 banen van 50 meter aaneengesloten zwemmen met zijwaartse ademhaling, lees hier meer!

Taco’s deelname: beter leven door een betere conditie! Om de dagactiviteiten op vakantie beter vol te houden, verbeterde Taco zijn conditie!

Na zeven jaar niet meer te hebben gesport wilde Alex weer graag een leuk team of gezellige club vinden waar hij wekelijks kan gaan sporten!

Willemijn wist niet welke sport ze leuk zou vinden maar wilde wel graag weer werken aan haar gezondheid. Samen met coach Rick ging ze aan de slag.

Dex heeft energie over door zijn LVB, met kenmerken van ADHD en autisme. Het doel was om een leuke sport te vinden waar hij zijn energie in kwijt kan!

Heb jij ook mooie sportdoelen? Misschien komt jouw verhaal dan wel hier te staan, schrijf je snel in!

Meer info