Naam: Tineke Visser
E-mailadres: tinekevisser@sportcareplus.nl
Telefoonnummer:
Locatie: Egmond aan den Hoef

Diploma’s:

  • Bewegingsdeskundige pre-diabetes en obesitas (Fitvak!)
  • NASM Personal Training
  • Les Mills RPM groepsdocent
  • Fitness Trainer A (Fitvak!)

Tineke Visser

Mijn naam is Tineke Visser en ik ben een sportliefhebber die in de zorg werkt. Vooral duursporten zoals fietsen en zwemmen doe ik momenteel. Ik ben ook regelmatig in de sportschool te vinden voor krachttraining.

Ik ben geruime tijd werkzaam in de sport. Zo ben ik drie jaar geleden in contact gekomen met Sport Care Plus. Ik gaf veel sportlessen, o.a. in Egmond aan den Hoef. Daar werd ik door Patrick gevraagd om een keer aan te schuiven bij Sport Care Plus. Sindsdien ben ik betrokken bij de organisatie. Ik denk mee over de methode, geef de cursus, én doe sport met de deelnemers. Ik geef daarnaast ook les aan sporters in een sportschool.

Ik geef voornamelijk één op één begeleiding. Daarmee activeer ik deelnemers en ervaren ze plezier in sporten en bewegen. Zelf ben ik fanatiek en ik vind het ook leuk om op die manier de deelnemers te motiveren. In de praktijk is het heel belangrijk om aan te sluiten bij de behoeften van de deelnemer. Als coach ben ik daarom flexibel in de activiteiten die we ondernemen.