Tim, ontzettend bedankt voor je harde werk!

In 2022 kwam Tim ons team versterken als marketing stagiair. Binnen enkele maanden had hij zichzelf bewezen als een harde werker en echte doorzetter. We waren dan ook blij dat hij na zijn stage bij ons bleef werken. Maar die mazzel komt ten einde, Tim heeft een nieuwe uitdaging gevonden!

Gezicht van Sport Care Plus

Omdat Tim de marketing voor zijn rekening nam is hij voor voor velen het gezicht van Sport Care Plus. Hij ging er vaak op uit, om langs te gaan bij sportorganisaties en zorgorganisaties. Soms om kennis te maken en brochures uit te delen. Soms om gericht in gesprek te gaan met cliënten of medewerkers. Vervolgens onderhield hij ook de contacten. Menig telefoontje en belletje zijn er nodig voordat samenwerkingen worden opgestart. Dit ging allemaal langs Tim. Dat betekent dat er bij ons best wat gaat veranderen!

Nieuwe uitdaging

We wisten natuurlijk al wel dat Tim zijn dromen elders lagen. Het verbaasde ons dan ook niet toen hij ons vertelde dat hij een aanbod had gekregen, en dat hij die kans wilde grijpen.

Tim kan volgende week al beginnen met dit nieuwe werk. En we wensen hem daarbij ontzettend veel geluk en plezier! Met alle inzet en leergierigheid die hij bij ons heeft laten zien weten we zeker dat deze nieuwe uitdaging een succes gaat worden.

Tim, heel veel succes en vast nog eens tot zien!