Roeien voor het goede doel!

Een marathonafstand roeien voor het goede doel?! Dat gaan ze doen bij Crossfit Castricum op 23 december 2023. Het doel van dit evenement is om geld op te halen voor een goed doel: Crossfit sportaanbod creëren voor mensen met een beperking.

Aanmeldingen!

Sportaanbod voor mensen met een beperking!

Bij Crossfit Castricum weten ze als geen ander hoe belangrijk sport en bewegen is. Dit is een crossfit box waar iedereen welkom is, jong en oud, beginner of gevorderd, het maakt niet uit! Eigenaar van de box, Paul Bruggeling, wil dit aanbod nóg inclusiever maken. Mensen met een beperking zouden namelijk ook hun plek kunnen hebben bij crossfit. Dat wil hij mogelijk maken door zijn trainers hiervoor op te leiden.

Ook roeien voor dit goede doel?


Het evenement

Op 23 december gaat een groep sporters een enorme fysieke uitdaging aan: 42 kilometer roeien, een marathon afstand! Voor de ervaren roeiers komt dit neer op 3 tot 3,5 uur roeien. Deze uitdaging kunnen de deelnemers solo doen, of als team van drie.

Per kilometer betalen de deelnemers een bedrag, dat wordt gedoneerd aan het goede doel. Daarnaast kunnen de deelnemers zelf op zoek gaan naar donateurs, die ze ook per kilometer kunnen sponsoren.

Word ook sponsor!


Crossfit Castricum

CFC is de box van Paul Bruggeling. Bij CFC is er een groot aanbod van allerlei verschillende groepslessen. Het uitgangspunt is: iedereen is welkom, ongeacht je leeftijd, sportniveau, wie je bent of waar je vandaan komt. Een prachtige open en vriendelijke omgeving om te werken aan je fysieke gezondheid.

Neem een kijkje op de website van CFC voor meer informatie