Fantastische plannen voor het nieuwe jaar

De feestdagen liggen achter ons! Deze week is de eerste bestuursvergadering van. Er staan mooie dingen op de agenda. In dit artikel lees je alvast wat onze plannen zijn.

Sport Care Plus is een jonge organisatie. Elk jaar zijn er weer nieuwe zaken die op de agenda staan. Dit jaar is niet anders. We gaan onze organisatie meer structureren. Er staan een aantal mooie nieuwe samenwerkingen in de startblokken. Ook gaan we hard aan de slag met meer naamsbekendheid genereren. Laten we kijken naar een paar hoogtepunten die op de agenda staan!

Erkenning

Een groot doel voor Sport Care Plus is om onze methode te laten erkennen door Kenniscentrum Sport en Bewegen. Om dit voor elkaar te krijgen zijn we onze methode constant aan het monitoren in de praktijk. Nu we de cursus drie keer hebben gegeven zijn we weer een stapje dichterbij die erkenning! Dit erkenningstraject willen we in 2024 ingaan.

Evenement

Het eerste mooie plan dat we gaan bespreken is het aankomende sportevenement in Amsterdam. In het voorjaar gaat Sport Care Plus een sportdag organiseren voor de doelgroepen. Stay tuned voor meer informatie!

Cursus in het voorjaar

De afgelopen jaren gaven we altijd 1 cursus per jaar, die startte in september. Dit jaar lijkt het erop dat we in het voorjaar ook een editie zullen organiseren. Er zijn al veel aanmeldingen binnen. Het is afwachten op groen licht van één laatste partij. Dan kunnen we officieel aankondigen op welke data de cursussen van 2024 zullen plaatsvinden.

Online omgeving

We blijven hard werken aan het verbeteren van onze website. Dit jaar gaan we ook aan de slag met de online omgeving voor de coaches. Dit wordt een plek waar coaches tips kunnen vinden voor hun werk. Ook komen hier alle tools en meetinstrumenten te staan.

Nieuw bestuur

Einde van vorig jaar hebben we de organisatiestructuur veranderd. Er is een nieuw bestuur aangesteld met een Raad van Toezicht. In het eerste kwartaal van 2024 zal het bestuur zich focussen op de vormgeving van stichting Sport Care Plus. Dit gaat zorgen voor meer structuur en een duidelijkere richting!