Padellen – Een smash in de roos!

De padelworkshop in Amsterdam op 23 juni was een groot succes! Wat een goede sfeer hing er die middag bij The Padellers Amstelpark. 11 Amsterdammers in een kwetsbare positie waren aanwezig en hebben een prachtige dag beleefd.

Een smash in de roos

Het evenement was echt een smash in de roos te noemen. De deelnemers konden allemaal op hun eigen niveau meedoen en hebben een fantastische middag gehad. Een paar mooie quotes:

Je kon niet meer zien wie nou de begeleider was en wie de deelnemer was! Iedereen was echt aan elkaar gewaagd en het was heel gezellig.

Anonieme deelnemer

Echt goed dat jullie dit organiseren. Anders had ik vandaag waarschijnlijk de hele middag zitten blowen. Dit is toch beter voor me.

Anonieme deelnemer

Voor wie en door wie?

De padelworkshop in Amsterdam werd georganiseerd voor Amsterdammers in een kwetsbare positie. Dit kan zijn door een (ex)verslaving, schulden, immigratieachtergrond of bijvoorbeeld psychische problemen maar ook voor mensen met een verstandelijke beperking. Ook waren er mensen die dakloos zijn of waren.

De deelnemers die aanwezig waren kwamen vanuit Beazorg en Cordaan. Twee mooie zorgorganisaties die zich inzetten voor mensen in een kwetsbare situatie. Zij hebben hun deuren voor ons opengezet, om dit evenement voor hen te organiseren.

De begeleiders van deze organisatie waren ook de sleutel tot het succes van het evenement. Zij hebben er in de vroege uurtjes voor gezorgd dat de deelnemers hun bed uitkwamen en klaar stonden. Ze zijn zelfs nog extra gaan rijden om mensen op te halen en bij The Padellers te krijgen.

De vrijwilligers en stagiair

Dit evenement was niet mogelijk geweest zonder de inzet van onze vrijwilligers en stagiair! Vanuit CrossFit Castricum waren drie vrijwilligers aanwezig die ons ontzettend goed ondersteunt hebben, Tessa, Eva, en Ilse enorm bedankt! Ook Tavit was weer van de partij, die ons ook geholpen heeft bij het mobiele sportevenement.

En natuurlijk onze stagiair Jeremy, die ook het mobiele sportevenement had georganiseerd. Jeremy is betrokken geweest bij alle voorbereidingen, de planning en de uitvoering van het evenement.